Cerca en el blog

8 de setembre de 2012

Onze de Setembre de 2012

Catalunya diu SÍ a la independència


             Help Catalonia
             Directe!cat


Els estralls d'un dèficit fiscal sagnant i la manca de poder polític per lluitar contra la greu crisi econòmica que ens assola, fan de la Diada nacional d'enguany un escenari òptim perquè els ciutadans catalans ens manifestem en positiu per la construcció d'un estat propi. La base social favorable a la creació d'un estat català independent creix a passes gegantines i, a hores d'ara, una majoria de catalans optaríem per la independència del nostre país si fóssim cridats en referèndum. 

La independència és necessària, justa i possible i l'únic projecte polític solvent i de futur pel nostre país. Per aquest motiu ens hem aplegat vint-i-tres entitats de la societat civil per convocar el poble català a la manifestació unitària organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana sota el lema “Catalunya, nou estat d'Europa”: Amics dels Mossos d'Esquadra i Policia Local Catalana, Ara o Mai, CADCI, Catalunya Diu Prou, Catalunya SÍ, Cercle Català de Negocis, Club FNEC, Deumil.Cat, DNI.Cat, Els Irreductibles, European Partnership for Independence, FNEC, Fundació Catalunya Estat, Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs, Fundació SOM, Gent de la Terra, Help Catalonia, Impuls University Students, Institut Nova Història, Intersindical-CSC, Sobirania i Justícia, Sobirania i Progrés, i Welcome Mr. President. 

El nostre bloc portarà en la pancarta de capçalera el lema unitari en llengua anglesa perquè creiem que ha arribat el moment de congriar tots els esforços necessaris per fer conèixer al món la ferma voluntat de sobirania i anhel de llibertat dels catalans. També hem fet serigrafiar 500 globus blaus amb la llegenda “Catalonia says YES to independence”. Els distribuirem entre els assistents tenyint el bloc de les entitats d'aquest color, en senyal de pregona vocació europeista. Catalunya és Europa i se'n postula desacomplexadament.


      La cita és dimarts, 11, a les 5 de la tarda, al tram de passeig de Gràcia entre Consell de Cent i DiputacióEl debat sobre la creació d'un Estat independent - The debate on building an independent State

El debat sobre la creació d'un Estat independent - The debate on building an independent State
Prem sobre la imatge per veure totes les entrades de les quatre edicions - Click on the image to see all the entries of the four editions

Subscriu-te per rebre les novetats